Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Adobe Illustrator 2 DVD-és videotanfolyam

Szilágy
4 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3988521
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Film, DVD
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Mit tanulhatsz meg ebből az oktató videóból?
Ez az erősen gyakorlat központú oktató videó a vektorgrafikát és az Adobe Illustrator szoftvert mutatja be, az első indítástól egészen a különbözőféle látványos grafikák készítéséig. Ezt az oktató videót a téma nagysága miatt két részre bontottuk (két külön kiadvány), ezért külön-külön nézzük meg mit tartalmaznak az egyes részek.
Első rész
Már az első lépésekben is egy konkrét grafika, egy logó kerül elkészítésre, amelyen keresztül megismerheted az Illustrator alapvető működését, használatát.
Természetesen a fontos elméleti tudnivalók, grafikai alapismeretek, tervezési alapelvek sem maradnak ki az első lépések közül.
Ezt követően megismerkedhetsz az alapvető rajzoló és szöveg eszközökkel, illetve gyakorlati használatukkal.
Nézd meg az első rész összefoglaló, bemutató videóját, kattints az alábbi gombra!
Második rész
A második részben a haladó rajzolást sajátíthatod el, úgymint: színátmenetek, gradient mesh eszköz, különböző 3D-s műveletek, vágómaszkok, blend eszköz, alakformáló eszköz, karakter rajzolás, stb. stb.
Ezek mellett megismerheted a scriptek és műveletek használatát, illetve a kész grafikák nyomtatását, pdf-be mentését is.
Nézd meg a második rész összefoglaló, bemutató videóját, kattints az alábbi gombra!
A két rész összesen 15 óra, de ennek ellenére már az első óra után a gyakorlatban is hasznosítható ismereteket szerezhetsz (és gondolj bele, még vissza van 14 óra!).
Ezt az oktató videót az Adobe Illustrator CS4, CS5 vagy újabb verzióival is használhatod (egyetlen rész van a 47-ből, amihez legalább a CS5 szükséges).

Elhelyezkedés
Szilágy

 
Elhelyezkedés
Szilágy